Locul și siguranța casei tale spirituale

Un titlu care mi-a plăcut mult, mai ales în aceastã perioadã când pare cã tocmai casa noastrã interioarã pare sã aibă nevoie de multă susținere și pricepere în a fi văzută și întreținută.

Timp și vremuri în care nu mai lucram cu ciocanele în construcția ei, ci cu timpul, rãbdarea, emoțiile și ușile ferecate sau ferestrele prea larg deschise.

Casa ta este o persoanã? 

Casa ta este un loc sau un sentiment pe care îl ai? 

Sau bucata de prajitura pe care ai mancat-o în urma cu mulți ani?

Este casa ta de zeci de mii de euro unde depozitezi toate lucrurile adunate?

Acasă este unde sufletul tau simte iubirea și conștientizează dragostea. Dr Brian Weiss spune în ‘Mesaje de la maeștri’, că nu existã nicio responsabilitate karmicã de îndeplinit prin suportarea unui comportament abuziv din partea altora. 

A abuza de cineva sau a-i face rău cuiva este un act de alegere sau liber arbitru. 

Nimeni nu merită sa fie tratat cu cruzime vreodată. 

Si atunci, ce faci tu în casa ta spiritualã, cu tine? 

Îți oferi siguranta și iubirea pare care ai vrea s-o primești din partea celorlalți? 

De multe ori iese la iveala rușinea, tristețea sau confuzia. Poate chiar alienare, singurătate și izolarea. Însã orice am face, oriunde am merge, evitarea sau confruntarea cu sentimentul pe care-l oferă casa interioarã pare sa fie una din cele mai profunde explorări.

Și când te gândești că totul se reduce la a te simți bine, în siguranța și în contact. 

Poate totuși dacă explorezi în adâncul sufletului tău vei găsi un moment sau o trăire care te-a făcut sa te simți cã aparții, ca ești, ca simți siguranța, iubirea. 

Aceasta este o cărămidă la casa ta aici, pe Pamant. 

La ea poți să adaugi alte cărămizi, pereții, acoperisul si sã ai mereu cu tine energia calmă a momentului când te-ai simțit cu adevărat sigur/ã în casa ta spiritualã.

Abonează-te la newsletter.