Despre mine

Cândva,  am dat peste o carte a mamei cu mulți arbori, magică. Erau acolo copaci diferiți, având detalii destinate fiecărui desen.
Unii erau cu trunchiuri solide, alții aveau fructe și frunze. Era ca și cum simțeam anotimpurile și etapele lor de creștere. Cu ierni și primăveri, la fel ca ale noastre.

Așa am ajuns la Facultatea de Psihologie.

Între timp, am aflat cã arborele este simbolul arhetipal al individuației.

Ce minunăție să cunoști oamenii în adâncul lor.
A fost cea mai clară chemare pe care am primit-o cu privire la călătoria pe care o parcurg

După finalizarea facultății am urmat formarea în psihoterapia cognitiv – comportamentală în cadrul AHPCC, timp în care lucram în corporație.

Chiar și în cele mai reale întâlniri de business cu cifre aliniate pe flipchart-uri am continuat sã mã întreb: oare cum ar desena fiecare dintre oamenii aceștia un copac?

Odată cu începutul unei noi formări în Terapia prin Regresie, m-am apropiat tot mai mult de casa sufletului. 

Am dat naștere unui copil spiritual, reprezentat de transformare și de unirea Eul-ului cu Sufletul.

În prezent aprofundez manifestările traumei în cadrul Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei, destinatã celor care au traversat experiențe adverse si se confruntă in prezent cu diferite dificultãti în a-și manifesta si gestiona emoțiile, corpul, relațiile cu persoanele dragi.

Iar cel mai de preț, navighez alături de oameni minunați, pentru a descoperiri propriilor chei ce deschid lumea cunoașterii de Sine.

Pentru viitor îmi propun sã trãiesc conștient.

Vorbesc limba italiană și engleză la nivel avansat, în caz cã știi pe cineva care nu cunoaște limba română.

Pe măsură ce am alchimizat aspecte din zona internă si cea externă, am început să descopãr Puterea Autovindecătoare în cei pe care îi întâlnesc

Sunt aici ca și călăuză pe drumul iubirii aspectelor mai puțin atrăgătoare ale personalității noastre.

Este timpul sa te întorci la tine însăți

În viziunea mea, terapia reprezintã drumul cãtre tine și cel mai frumos cadou pe care îl poți face sufletului tãu. Este un drum istovitor, plin de incãrcãturã emoționalã, drumul care te ajutã sã descoperi și sã te descoperi, sã fii observatorul tãu, pentru a putea crește. La capãtul acestei cãlãtorii te vei afla pe tine, dezgolit de povara pe care au adus-o în sufletul tãu copilăria, nefericirea, așteptãrile, dezamãgirile si fricile. Cred cu tãrie că nimic pe lume nu este intâmplãtor și Alexandra a fost omul pe care Dumnezeu l-a trimis în viața mea când aveam cea mai mare nevoie de el. Din punctul meu de vedere, un terapeut trebuie sã fie echilibrat și empatic, dar ferm și sã te ajute sã faci pace cu trecutul, pentru a putea privi cãtre viitor. Acestea sunt puține din minunatele calitãti pe care le-am regãsit în Alexandra încã de la primele ședințe și continui sã descopãr pas cu pas un terapeut deosebit și un adevãrat sprijin, în timp ce mã descopãr pe mine. Recomand tuturor curajul de a începe cãlãtoria cãtre sine. Mulțumesc cu recunosțintã și cu cel mai mare drag.
Miruna G.