Termeni și condiții

Descrierea serviciilor

Site-ul ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: informatii din domeniul psihologiei in particular si sanatatii in general, directoare pe categorii, forumuri, servicii de promovare web, continut personalizat. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului pentru furnizarea serviciilor sale.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative si ca aceste mesaje neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite „asa cum sunt”, nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca Utilizator – sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe site.

Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri :

  1. a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  2. b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
  3. c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
  4. d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
  5. e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate) ;
  6. f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, „junk mail”, „spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, tip chestionare sau sondaje online, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
  7. g) avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
  8. h) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri „crush”;

Site-ul actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre Utilizatori. Daca i se solicita de catre un Utilizator, poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Utilizarea materialelor

Site-ul va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o copie a materialelor de pe site-ul doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea site-ului. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a site-ului, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Relatia cu companiile care fac publicitate pe site

Site-ul ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului.

Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii.Site-ul  nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. Deoarece site-ul nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca nu suntem responsabili de disponibilitatea acestora si nu garantam si nu suntem responsabili pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Site-ul nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

Limitarea responsabilitatii

In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate. Raspunsurile si sau informatiile oferite de noi sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate, site-ul neputand fi considerat responsabil pentru nici una din problemele dvs de sanatate. 

Prezentul acord constituie un contract de utilizare dintre dumneavoastra si site si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site- ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si site. Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatorii site-ului vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.