Politică de confidențialitate

Dorim sa va oferim dvs, utilizatorilor, o navigare online sigura si sa va protejam dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dvs personale. Ne preocupam sa va aducem la cunostiinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si ne asiguram ca informatiile pe care le-ati introdus in bazele noastre de date sunt folosite doar in scopul pe care vi l-am prezentat dvs la cererea respectivelor date.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Alexandra Schianu PFA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana.

Scopul

Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor informatii si servicii de calitate, si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii online de catre clientii nostri, precum si/sau servicii de marketing, reclama si publicitate.

Destinatia datelor:

Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Drepturile dvs:

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justiţiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa pe emailul contact@alexandraschianu.ro.De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informatii generale colectate 

In momentul inregistrarii pe site-ul /site-urile, prin trimiterea unui mesaj, prin accesarea diferitelor servicii, vizitarea anumitor site-uri din retea, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, site-ul va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

Conturile dvs pe site

In momentul trimiterii unui mesaj va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email si numarul de telefon. Trimiterea mesajului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. 

Atentie! Emailul dvs va fi protejat antispam. Nu se va publica pe site, ci veti fi contactat printr-un formular de contact prin intermediul siteului nostru.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice cum ar fi forum-uri, anunturi, informatii text, pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora nu avem niciun ontrol. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand site-ului.

Utilizarea datelor cu caracter personal este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Site-ul nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator

Site-ul va confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor

Bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceaseza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu.

Feedback

Oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.